Iarmaroacele vor fi organizate în sectorul Centru: str. Academiei, str. D. Cantemir, intersecție cu str. Ismail; în sectorul Botanica: bd. Traian, intersecție cu str. Independenței; la Râșcani: str. Kiev, intersecție cu str. A. Russo; la Buiucani: Calea Ieșilor 8 (în parcarea CC „Zity Mall”) și în sectorul. Ciocana: str. Alecu Russo, intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân.

De asemenea, Î.M. „Piața Centrală”, organizează un târg școlar pe str. Varlaam, în perimetrul str. Armenească și str. Bulgară.

Organizatorii și participanții la târgurile școlare se obligă să asigure respectarea măsurilor privind controlul răspândirii infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora nu trebuie să depășească cifra de 49 de persoane.

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.