Conform formaţiei bavareze, Gnabry a fost testat pozitiv marţea trecută, cu o zi înaintea partidei cu Atletico, şi a fost testat din nou miercuri şi sâmbătă, ambele rezultate fiind negative. Totodată, sâmbătă şi duminică i s-au făcut testele de anticorpi, care, de asemenea, au fost negative.

În consecinţă, Gnabry a anunţat că vrea să fie la dispoziţia antrenorului Hansi Flick şi va face călătoria cu echipa bavareză pentru meciul cu Lokomotiv Moscova din Champions League.

Hakimi a fost depistat pozitiv chiar în ziua partidei din UEFA Champions League, închieată la egalitate de Inter, 2-2, cu Borussia Monchengladbach. Totuși, la 48 de ore de la partidă, fundașul dreapta transferat de la Real Madrid a fost testat negativ, ceea ce înseamnă, în mod normal, că precedentul test a fost fals pozitiv.

Pentru că nu s-a putut baza pe fotbalist în meciul de Champions League din cauza testului fals pozitiv făcut la clinica selectată de UEFA, Inter vrea, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, să acționeze forul continental în instanță. Bayern Munchen nu a făcut deocamdată niciun anunț cu privire la situația lui Serge Gnabry.