Campioana din Belarus a lansat o campanie prin care microbiștii din toată lumea își pot achiziționa bilete virtuale la meciurile pe care clubul le dispută.

În schimbul biletului, care costă aproximativ 21 de lire sterline, fanii vor avea chipul lor inscripționat pe manechinele amplasate în tribunele stadionului din Brest, scrie Daily Mail.

La meciul de Cupă disputat ieri, între Brest și Soligorsk, scor 2-0, mai mulți fani și-au achiziționat tichete virtuale. Printre aceștia se numără microbiști din Marea Britanie, Iran, Emiratele Arabe Unite sau Uzbekistan.

O parte din veniturile obținute din vânzarea tichetelor virtuale vor merge către lupta din Belarus împotriva coronavirusului. Campania va continua și la următoarele meciuri ale lui Dynamo Brest.

Pe lângă fanii virtuali, la meciuri este acceptată și prezența reală a suporterilor. Sute de susținători au asistat la meci, însă doar câțiva dintre ei au purtat măști de protecție.

"Nu mi-am imaginat vreodată că vom veni la meci cu măști de protecție și vom avea lângă noi fani virtuali", a spus un suporter din Brest, potrivit sursei citate.