Intervenția salvatorilor a fost necesară pe mai multe adrese din capitală. Pompierii au intervenit la pomparea apei într-un subsol a unui bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimerescu 23, orașul Durlești.

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în orașelul Codru unde salvatorii au lucrat pentru pomparea apei din subsolurile a trei blocuri de pe strada sfântul Nicolae.

În capitală angajații IGSU au evacuat apa din subsolurile a două blocuri locative de pe strada Zelinski 5/6 și Calea Ieșilor 1a.

Pompierii au fost solicitați de urgență pe strada Varnița din municipiul Chișinău, unde un camion de transportarea laptelui a rămas blocat.

Angajații IGSU au intervenit în mai multe localități din țară. Lucrări de pompare a apei din subsoluri și beciuri au fost efectuate în satul Horești din Ialoveni, dar și Grătiești, municipiul Chișinău.

Ploi abundente de asemenea au fost înregistrate în localități din raioanele Hâncești, Comrat și Anenii Noi. Comisiile pentru Situații Excepționale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate în urma precepitațiilor abundente.

Imagini video de pe strada Muncești puteți vedea aici.

GBM//FacebookGBM//Facebook

Pe strada Mihail Kogălniceanu o mașină de taxi a rămas blocată într-un șanț făcut în urma lucrărilor de reparație a drumului.

GBM//FacebookGBM//Facebook