„Mișcarea de Rezistență Națională ACUM are nevoie de sprijinul dumneavoastră. Ne propunem să creăm celule de rezistență peste tot în țară, să ajungem cu adevărul la cât mai mulți cetățeni, să organizăm marșuri de rezistență în raioanele Republicii Moldova. Pentru aceasta avem nevoie de sprijinul dumneavoastră financiar. Donați pentru ca echipele noastre să poată realiza aceste acțiuni”, a fost apelul Maiei Sandu.

„Vă mulțumim mult pentru generozitatea de care ați dat dovadă de fiecare dată când a fost nevoie. ACUM trebuie să facem un efort comun pentru a opri dictatura. ACUM în toată țara!”, a adăugat președinta PAS.

Amintim că Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma DA, PLDM, membri importanți ai societății civile, precum Octavian Țîcu, Igor Munteanu, Arcadie Barbăroșie, Oazu Nantoi și alții au anunțat, pe 27 iunie, lansarea Mișcării de Rezistență Națională ACUM.

Pe 1 iulie a fost organizat un protest de amploare la care au participat în jur de 40 000 de oameni, iar pe 26 august este anunțat un alt mare protest.

Liderii Mișcării de Rezistență Națională au îndemnat Diaspora și cetățenii să constituie în fiecare localitate celule de rezistență, la care să se alăture oameni integri și onești.