Ca urmare a măsurilor speciale de investigație, polițiștii au stabilit că, în ultimele două luni, suspecții au comis șapte furturi din locuințe numai pe teritoriul raionului Strășeni. De asemenea, aceștia sunt suspectați că ar fi săvârșit infracțiuni similare pe teritoriul raioanelor Hâncești și Ialoveni.

poliția.mdpoliția.md

Ultimul caz a avut loc în satul Căpriana, de unde suspecții au sustras 1500 de euro și un card cu 10.000 de lei în cont.

Grupul acționa pe timp de zi, prin efracție, forţând geamurile sau ușile din termopan, când stăpânii erau lipsă, sustrăgând articole din aur și bani.

poliția.mdpoliția.mdpoliția.md

Ieri, polițiștii din Strășeni și Hâncești, cu sprijinul ofițerilor BPDS „Fulger” au efectuat percheziții la domiciliile suspecților, unde au depistat și ridicat droguri, muniții deținute ilegal, bunuri sustrase din locuinţă, dar și obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amendă de la 32 500 la 67.500 de lei, sau închisoare de până la 4 ani.

poliția.mdpoliția.md

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii eventualilor complici și apartenenţei acestora la comiterea altor infracţiuni, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.