Traficul în zonă a fost blocat, iar polițiștii au deviat traficul pe o străduță secundară.

„În accident au fost implicate patru victime, doi copii, unul de 6 ani, altul de aproximativ 2 ani, un bărbat şi o femeie (soț și soție – n.r.), care a rămas încarcerată. La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Județean (SAJ), un echipaj SMURD şi două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud. Echipajul cu medic comunică cu toate victimele. Acestea sunt conștiente, fără leziuni majore, stabile. Toate victimele au fost evacuate spre spital', a spus managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, citată de bistriteanul.ro.

Pentru a o extrage pe femeia încarcerată, pompierii au avut nevoie aproximativ 10 minute.

În acest caz, Inspectoratul de Poliţie Județean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul, scrie libertatea.ro.

Din primele informații, se pare că cei patru – șoferul, soția și cei doi copii minori – veneau din Danemarca și se îndreptau spre casă, spre Republica Moldova, iar cel mai probabil șoferul a adormit la volan.