În acest context, au fost prescurtate temporar rutele de autobuz: numărul 9, 11, 26 și 46. Măsura a fost luată pentru a facilita intervenția serviciilor de deszăpezire.

Autoritățile anunță că a fost deblocată intersecția șos. Hâncești – strada Lech Kazcynski, pentru a facilita circulația transportului public.

De asemenea, drumarii intervin la intersecția strada Burebista – șos. Muncești, unde este înregistrat un blocaj al traficului rutier din cauza unui accident rutier.

De asemenea, preturile intervin la deszăpezire cu tehnică contractată suplimentar, în sectoare particulare și stații de așteptare.

Pe parcursul zilei, ÎM Regia „Exdrupo” intervine cu 36 de autospeciale pe întreg teritoriul orașului, pentru a curăța străzile.

În intervalul orelor 08:00-11:00 au fost împrăştiate circa 500 de tone de material antiderapant şi peste 50 tone de sare lichidă.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.