Tânărul înjunghiat este din localitatea Roman, iar în prezent două persoane din Republica Moldova sunt audiate în calitate de martori, scrie ziaruldeiasi.ro.

La ora 1:20 am fost sesizaţi prin apel 112 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un club din Iaşi, a fost agresat fizic. Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat mai multe persoane. Astfel a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență și agresare fizică, iar cercetările continuă pentru elucidarea altor circumstanțe”, precizează autoritățile locale.

Anchetatorii susţin că doi tineri din Republica Moldova în vârstă 22 şi 23 de ani au fost duși pentru audieri în acest caz.

Presa mai precizează că persoana care ar fi pornit conflictul este chiar victima, care s-ar fi purtat urât cu o prietenă de-a lor.

Potrivit presei române, tânărul s-a ales două plăgi în regiunea abdomenului și a fost transportat cu un echipaj SMURD la spital, fiind internat în secția de chirurgie.

Autoritățile române vor reveni cu detalii pe marginea acestui caz.