Printre actorii filmului sunt Igor Babiac, Valeriu Andriuta, Ion Borș, Igor Chistol, Constantin Haret, Silvia Luca și alții.

Filmările au avut loc în perioada aprilie-iunie, în Chișinău, Strășeni, Criuleni, dar și în studiourile „Moldova-Film”. În total, la producția filmului au lucrat circa 140 de persoane.

„Beautiful Corruption” este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale și concentrate într-un singur erou. În goana după dreptate, protagonistul recurge la anumite metode, nu tocmai legale. Filmul este despre prețul pe care îl plătește eroul principal, pentru a-și atinge scopurile.

Eugen Damaschin este cunoscut pentru spoturile sociale de rezonanţă pe care le-a realizat. Regizorul abordează teme dureroase pentru Moldova, oferind o viziune artistică curajoasă asupra problemelor sociale cu care se confruntă societatea noastră.

Filmul a fost produs cu susținerea Ambasadei SUA la Chișinău. Începând cu 28 septembrie și timp de șapte zile, va putea fi vizionat la cinematograful Patria-Loteanu. Intrarea este liberă.