Gheorghe Gorceag, reprezentant al Ministerului Sănătății din Republica Moldova: „Suntem recunoscători companiei Moldcell, orice ajutor și sprijin pentru sistemul de sănătate este binevenit și este foarte necesar acum. Vorbind în mod special despre costumele de protecție donate de Moldcell astăzi, acestea vor fi distribuite între instituțiile medico-sanitare publice conform necesităților prioritare.”

Irina Strajescu, Director Comunicare Moldcell și Reprezentant al CG Cell în Moldova: „Suntem recunoscători medicilor și lucrătorilor medicali din țară. Ne închinăm și le oferim toată asistența și sprijinul posibil. Încă din primele zile de carantină, medicii primesc minute pentru apeluri gratuite și trafic internet de la Moldcell pentru a comunica cu cei dragi, se bucură zilnic de prânzuri calde și Wi-Fi gratuit în spitalul din Moldexpo. Iar acum, suntem fericiți că-i putem ajuta cu combinezoane de protecție, atât de necesare, și zece ventilatoare pulmonare pentru patru spitale din țară.”

#TotulVaFiBine – acest motto, pe care abonații Moldcell îl văd pe ecranele telefoanelor sale, reflectă poziția Moldcell în depășirea crizei legate de Covid-19. O întreagă serie de proiecte și acțiuni pentru susținerea medicilor, clienților, pacienților, profesorilor și copiilor, sunt direcționate pentru a răspunde acestui motto.

moldcell.mdmoldcell.md

„Totul va fi bine”, spune compania, „pentru că suntem împreună. Moldcell – 20 de ani împreună."

moldcell.mdmoldcell.md