„Astăzi am aflat că Inspectoratul de Poliție a început reparația și că din cauza reparației, camerele de supraveghere nu funcționau. Respectiv, momentul cand s-a început bătaia nu a fost fixat. Solicit o întrevedere cu încă Comisarul-șef al r. Edineț, Alexandru Rusu, pentru a fi informat despre examinarea cauzei”, a declarat Dinu Plângău.

Totodată, candidatul ACUM pe circumscripția nr. 3 Edineț a avut un mesaj către contracandidatul său de la PD, Oleg Sârbu.

„Lui Oleg Sârbu îi spun că dacă e bărbat, să vină personal să discute cu mine și să nu-mi mai trimită cățeii. Organizația criminală de la nord va fi desființată, iar responsabilii trași la răspundere. Oleg Sârbu nu are nici o șansă să mai ia un mandat de deputat”, a mai spus Dinu Plângău.

Amintim că, liderul Organizației de Tineret a Platformei DA, Dinu Plângău, candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț, a fost bătut ieri chiar în fața Inspectoratului de Poliție Edineț și în prezența polițiștilor de trei persoane necunoscute.

Potrivit lui Dinu Plângău, unul dintre cei care l-au agresat pe candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț este fiul vicepreședintelui organizației teritoriale Edineț a Partidului Democrat.

Candidatul ACUM pe circumpscripția de la Edineț a calificat atacul asupra sa drept o tentativă de a-i împiedica activitatea politică și de a-l determina prin amenințări și agresiuni fizice să-și retragă candidatura de concurent electoral.