Pe Khabib nu-l poate îndupleca nimic să se răzgândească, deși președintele UFC, Dana White, a spus că se gândește la o soluție pentru ca meciul să aibă loc, chiar și fără spectatori.

"Înțeleg tot ceea ce se întâmplă și, cu siguranță, sunt mai supărat decât voi pentru că trebuie să anulez lupta. Aveam multe planuri, dar nu pot să controlez unele lucruri. Aveți grijă de voi și puneți-vă în situația mea", a transmis Khabib Nurmagomedov.

Tony Ferguson a răbufnit când a aflat vestea și a dat imediat to replică dură. Americanul crede că totul este intenționat pus la cale de rus și cere ca acesta să fie deposedat de centură.

"Cred că el știa dinainte că nu va lupta. Noi l-am speriat. El a avut șansa să se întoarcă din Abu Dhabi (n.r.: în SUA). Are această putere de a lua un avion și să revină. Este a doua oară când l-am deconspirat.

Înainte ca granițele să fie închise în Rusia, a optat să revină în Daghestan pentru a-și termina pregătirea. Omul nu vrea să lupte, e speriat. A fugit! Ar trebui să-i fie luat titlul", a spus Ferguson.

Khabib Nurmagomedov și Tony Ferguson au o întreagă istorie în spate. Practic, aceasta este a cincea oară când Khabib se retrage înaintea unei dispute programate cu Ferguson, din motive mai mult sau mai puțin obiective.

Cei doi urmau să lupte acum la UFC 249, gală programată pe 18 aprilie, în SUA.

Tony Ferguson are războaiele lui. Americanul de 36 de ani a pus acum ochii pe Conor McGregor, celălalt fost campion mondial de la categoria ușoară. În octombrie 2018, McGregor a fost distrus de Nurmagomedov în doar 40 de secunde.

"Eu sunt luptător. Khabib și Conor McGregor tot fug cu coada între picioare ca niște câini nenorociți. Eu lucrez cu marfa clientului, dar ăștia nu sunt clienți serioși. Sunt niște fricoși. Khabib e o fetiță. I-am spus că o să șterg cu el pe joc, tipul s-a fofilat", a spus Ferguson.