Bucuria de a dărui vine din inimă, iar de sărbători ai cele mai frumoase cadouri. Profită acum de oferta Moldtelecom și vei avea servicii cadou tot anul. Cu fiecare a doua lună gratuită savurezi și mai mult din timpul petrecut în activitățile preferate. Vizionează filmele îndrăgite, canalele TV cu emisiunile preferate, navighează pe internet, descarcă fișiere, joacă online, comunică prin mesaje și apeluri într-o calitate voce excepțională pentru că ești mereu conectat la cele mai importante servicii la jumătate de preț, timp de un an.

La conectarea unui abonament de Internet fix cu viteză de până la 300 Mbps și televiziune digitală cu 137 de canale TV din care 35 în format HD, ai jumătate de an de abonament cadou. Și asta nu e tot, mai primești cadou conectarea, echipamentul și serviciile îndrăgite de către toți abonații, Multiscreen și Megogo.

Aceeași bucurie o ai și la telefonie mobilă și internet mobil - 6 luni de servicii gratuite. Abonamentele de telefonie mobilă Unite sunt dinamice, plătești pentru ceea ce consumi, pentru minute sau internet, iar comunicarea în rețea e gratuită. În plus, te bucuri de cele mai noi smartphone-uri la prețuri de sărbătoare, disponibile în rate:

· Xiaomi Redmi 8A – 69 lei/lună;

· Samsung Galaxy A10s - 89 lei/lună;

· Samsung Galaxy A30s - 129 lei/lună;

· Xiaomi Redmi Note 8 – 139 lei/lună.

Ai cadouri și economii la fiecare pas. Sărbătorim împreună tot anul!

Comandă serviciile online și ai livrare acasă. Intră pe moldtelecom.md, alege serviciile, expediază comanda și vei primi contractul, echipamentele și conectarea la domiciliu.

E simplu să te bucuri de cele mai inovatoare servicii. Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate.