Gazda evenimentului a fost Cătălin Măruță, iar programul artistic a fost și el pe măsura evenimentului. Andra, taraful de la Clejani și formația Pindu au fost cei care au cântat la nunta fiicei lui Gigi Becali. De altfel, momentul cel mai așteptat al serii a fost show-ul muzical al celor de la Pindu.

Formația a fost înființată în anul 1989 și este cea mai cunoscută din România pentru cântecele aromâne! A fost momentul când Gigi Becali și-a intrat în rol și-a făcut un spectacol de zile mari. A confiscat microfonul, a cântat și-a dansat ca în zilele bune.

Și n-a renunțat nici la obiceiurile care l-au consacrat! A aruncat cu sute de bancnote de euro. Mai mult, înainte de finalul evenimentului, Becali i-a chemat pe toți ospătarii care au avut grijă ca nunta să iasă ca la carte, apoi a trecut pe la fiecare și le-a oferit câte 200 de euro!

„Gata mă! Putem să plecăm acum… Nu mai are rost”, a spus amuzat unul dintre ospătarii evenimentului de la Palatul Snagov. Un alt moment inedit a fost când o doamnă încerca să strângă cu un aspirator confetiile de pe ringul de dans. Latifundiarul din Pipera a observat-o imediat și-a băgat adânc mâna în buzunar. Cadoul? Mai multe bancnote de euro.

sursa: libertatea.ro