Proimobil.md negociază cele mai bune prețuri, atât cu proprietari cât și cu companiile de construcții și cu dezvoltatorii. Atunci când o agenție imobiliară încheie contracte de vânzare cu dezvoltatorii, ei obțin un preț real pentru metru pătrat, justificat și calculat în baza mai multor criterii, precum calitatea construcției, amplasarea și planificarea locuinței. Din contul tranzacțiilor garantate de către compania imobiliară, dezvoltatorii le dau prioritate sau discount la nivel de metru pătrat sau locuință, în general. Cu ajutorul butonului Oferă Preț din oricare apartament de pe www.proimobil.md poți și tu să primești locuința aleasă la prețul dorit!

De asemenea, dacă te-ai săturat de blocul vechi în care locuești și vrei un apartament nou cu o curte amenajată și curată, aplică la programul Trade-In de la PROIMOBIL.MD. Este vorba despre posibilitatea de a oferi locuinţa veche la schimb pentru un apartament nou în oricare complex rezidențial din toate sectoarele din Chișinău.

Te ajutăm să contractezi o ipotecă la cele mai bune condiții. În relații de parteneriat de durată cu cele mai bune bănci din țară, sunt stabilite comisioane preferențiale la rata dobânzii cu principalele bănci care astăzi dau credite din Republica Moldova. De asemenea, pentru ca clienții companiei imobiliare să nu treacă prin povara și stresul executării sau pregătirii actelor pentru obținerea unei ipoteci de sine stătător, este creat un departament de brokeri ipotecari, care asigură confortabilitatea, operativitate și optimizarea procesului pentru clienții companiei.

Contactează-ne: ☎ 078 088 886