"Mă doare să o spun, dar este mai mult decît probabil ca Mbappe să plece în vară. PSG încearcă, prin toate mijloacele, să-l facă să semneze un nou contract. Vor să-l mai aibă cel puțin un an. Dar este o posibilitate ca el să plece la vară", a spus Laurens Julien pentru ESPN, publicație care crede că jucătorul e "cu un pas și jumătate" la Real.

Mbappe a ajuns la 21 de reușite în acest sezon pentru PSG, în 22 de meciuri. Acesta a mai bifat și 11 pase decisive în toate competițiile pentru echipa pregătită de Thomas Tuchel.

În acest moment, Kylian Mbappe este jucătorul cu cea mai mare cotă de piață din lume. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, valoarea sa este acum de 200 de milioane de euro, peste Messi, Cristianbo Ronaldo sau Neymar.

PSG le-a plătit 180 de milioane de euro celor de la Monaco pentru transferul lui Kylian Mbappe, care joacă pe Parc des Princes din august 2017, atunci când a fost adus și Neymar.

Faptul că Real Madrid îl dorește pe Mbappe nu este un lucru nou. Madrilenii îl vrea de mai mult timp pe campionul mondial al parizienilor. De altfel, în decembrie 2019, Kylian Mbappe a fost prezent la Gala Balonul de Aur de la Paris, iar gesturile sale au amplificat zvonurile legate de o posibilă mutare la Real Madrid.

Vedeta de la PSG a stat împreună cu un jucător de la Real Madrid, Vincius jr., brazilianul considerat unul din starurile de viitor ale galacticilor alături de Rodrygo şi Fede Valverde. Cei doi par a fi devenit prieteni buni, dovadă fiind mesajele postate pe reţelele de socializare. Mbappe a scris chiar în limba spaniolă, semn că s-ar pregăti deja pentru a schimba campionatul în care joacă.