Anunţul a fost făcut de reputatul ziarist francez Julien Laurens, care susţine că atacantul în vârstă de 21 de ani îşi doreşte să semneze cu Liverpool. În plus, jurnalistul francez avansează şi suma de transfer pentru care campioana en titre şi liderul la zi din Ligue 1 ar accepta să se despartă de Kylian Mbappe.

300 de milioane de euro ar trebui să plătească Liverpool pentru transferul campionului mondial, care îşi doreşte o nouă provocare începând din vară, după trei ani petrecuţi pe Parc des Princes. Şi nu la echipa sa de vis, Real Madrid, ci la Liverpool.

"Lucrurile sunt simple, dacă Liverpool poate plăti 253 de milioane de lire sterline (n.r. - aproximativ 300 de milioane de euro) sau, cu tot cu bonusuri, 295 de milioane de lire sterline (n.r. - aproximativ 350 de milioane de euro) şi poate pune aceşti bani pe masă - suma pe care PSG o va cere oricărui club pentru Mbappe.

Dacă Liverpool îşi poate permite asta şi să îi ofere salariul pe care şi-l doreşte, el va lua în calcul oferta, cu siguranţă. Da, Real Madrid este visul său şi într-o zi va juca pe Bernabeu, asta e sigur. Dar are doar 21 de ani şi suficient timp pentru a merge şi a juca la Madrid într-o bună zi. Treaba este că el îşi doreşte, de asemenea, să joace în Premier League într-o bună zi. Liverpool este o echipă atractivă pentru orice jucător de top în acest moment, ţinând cont de proiectul lui Jurgen Klopp", a declarat Julien Laurens, pentru ESPN.