„Înțelegând, în sfârșit, că nu pot stopa valul de indignare a cetățenilor, creat de îndrăzneala cu care oligarhii și grupurile lor de interese vor să cucerească Capitala, ultima redută, mașinăria lor de manipulare cu care au îngenunchiat aproape toată țara, s-a pus din nou în mișcare. Zilnic apar noi și noi pagini false de Facebook care poartă numele meu. Zilnic apar fel de fel de opinii, gânduri sau fapte care îmi sunt într-un mod halucinant atribuite”, a menționat Andrei Năstase, într-un mesaj postat pe singura sa pagină oficială de Facebook.

„Acest mesaj, postat pe această pagină, pagina mea oficială de Facebook, își propune să închidă pentru totdeauna acest subiect. Nu am mai multe pagini de Facebook. Aceasta este singura pe care o am și doar de pe ea comunic cu dumneavoastră, cu toți cei care-și doresc cu adevărat să scăpăm Chișinăul de drama pe care o trăiește. Ei cu Minciunile, noi cu Adevărul!”, a mai spus Andrei Năstase.

Precizăm că, în actuala campanie electorală, președintele Platformei DA a fost supus unui linșaj mediatic fără precedent la holdingul media al liderului PD, Vladimir Plahotniuc.

După ce în campania pentru prezidențiale au răspândit minciuni crase de genul celor 30.000 de sirieni, în această campanie au inventat averi inexistente ale lui Andrei Năstase, au fost tirajate știri false. Mai mult, au fost distribuite spoturi electorale false și chiar create pagini false de Facebook.