„Îi solicităm domnului Usatâi cât mai urgent să depună document de care dispune la Secretariatul Parlamentului. Cât mai repede să avem acces ca să-i verificăm autenticitatea. În acest sens avem colaborarea cu cei de la Kroll. Apoi vom lua decizia privind publicarea lui, dar și formatul audierii lui Renato Usatâi”, a declarat președintele comisiei parlamentare de anchetă a fraudei bancare, Alexandru Slusari.

„Dacă acest document este autentic, cred că în comisie vom decide să-l publicăm, dacă până atunci domnul Usatâi nu o să vrea să facă acest lucru. Suntem dispuși să primit aceste materiale cât mai repede”, a adăugat Slusari.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, a anunațt aseară că deține versiunea completă a raportului Kroll2. Usatâi menţionează că principalul beneficiar este Plahotniuc, urmat de Şor şi alte nume cunoscute din sistemul politic al Republicii Moldova.

Liderul PN a făcut apel către preşedintele Comisiei de Anchetă pentru investigarea furtului miliardului să fie invitat la şedinţă, precizând că-l va face public după ce va fi audiat.