Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată pentru un fotbalist, Sergio Ramos este în prezent cel mai important fotbalist al Realului. Totuşi, acesta poate pleca din capitala Spaniei, chiar dacă şi-a demonstrat de atâtea ori valoarea. Ramos şi Real Madrid nu reuşesc să bată palma pentru a semna o nouă înţelegere. Conform AS, Ramos vrea un contract nou până în 2022, în timp ce Florentino Perez e dispus să-i ofere unul doar până în 2021.

Totul din cauza unei politici a madrilenilor, conform căreia jucătorii trecuţi de 30 de ani nu primesc, în cazul în sunt ofertaţi să semneze un contract nou cu Realul, o nouă înţelegere mai mare de un an. Aspect care nu-i convine lui Sergio Ramos, având în vedere că e o adevărată legendă a clubului blanco.

Imediat după cucerirea titlului în sezonul trecut, preşedintele Florentino Perez a declarat că Sergio Ramos nu va pleca de la echipă: "Ramos îşi va termina cariera la Madrid. El este mai mult decât un căpitan". Dar se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de roz între cele două părţi în momentul de faţă. Din ianuarie 2021, Sergio Ramos poate semna liber de contract cu orice echipă îi face o ofertă mai bună.