Atacantul sârb Luka Jovic a dezamăgit până acum la Real Madrid, după transferul lui din vară, iar Karim Benzema rămâne singurul vârf veritabil responsabil cu golul. Cealaltă vedetă din atac, belgianul Eden Hazard, a ratat ultimele meciuri din cauza unei accidentări.

''Sunt foarte dezamăgit pentru jucătorii mei, care au făcut mari eforturi şi o partidă mare, dar ne-a lipsit încă o dată golul. Este adevărat că în fotbal trebuie să înscrii, iar în prima repriză am avut 3-4 ocazii şi dacă marcam partida ar fi fost diferită. Trebuie să rămânem calmi. Sunt doar momente şi momente. Am avut două meciuri în care nu am marcat, dar s-a muncit fenomenal. Ne-a lipsit golul, dar important este să-ţi creezi ocazii. Sunt convins că noul an va schimba dinamica'', a declarat Zidane după meciul cu Athletic Bilbao (0-0) de pe Santiago Bernabeu.

Întrebat dacă nu are nevoie de un ''nouar'' în mercato de iarnă, Zidane a răspuns scurt: ''Nu, am nevoie de nimic, nu este necesar''. După etapa a 18-a, ultima din acest an, Real Madrid ocupă locul 2, la două puncte de liderul FC Barcelona.