"Messi a spus că îşi va încheia activitatea şi viaţa fotbalistică la Barca", a declarat Bartomeu pentru postul de televiziune Movistar, după ce echipa sa a învins-o în deplasare, cu scorul de 4-1, pe Villarreal.

"Nu voi explica detaliile, pentru că suntem concentraţi asupra competiţiei şi negociem cu mulţi fotbalişti, însă Messi ne-a explicat că vrea să rămână aşa că ne vom bucura de el pentru încă mult timp", a adăugat conducătorul catalan.

Messi, în vârstă de 33 ani, care a semnat ultimul său contract cu Barca în 2017, a devenit mai critic la adresa conducerii clubului anul trecut, iar postul de radio Cadena Ser a anunţat săptămâna trecută că sud-americanul este nemulţumit de modul în care merg în prezent lucrurile la gruparea de pe Camp Nou şi că doreşte să plece în 2021.

Succesul de la Villarreal o menţine pe FC Barcelona în cursa pentru titlul de campioană a Spaniei, aflându-se la patru puncte în spatele rivalilor de laReal Madrid, care s-au impus cu 1-0 pe terenul lui Athletic Bilbao, graţie unui gol marcat din penalty de Sergio Ramos.