– Berbec:

Este o zi deosebit de intensă și de aceea nici nu se recomandă să îți propui să o transformi într-o zi de odihnă ci într-una de bunăvoință și de bunătate față de tine și cei din jur.

– Taur:

S-ar putea să ți se pară deosebit de complicată această zi, chiar de la primele ore. Situația se poate complica și mai mult, dacă nu vei alege să temperezi anumite impulsuri.

– Gemeni:

Multe contradicții, unele dintre ele neașteptate, dar nu atât de supărătoare pe cât ți se vor părea la prima vedere. E nevoie de mult calm, atât cât este posibil.

– Rac:

Ai parte de o zi în care totul capătă proporții, chiar și prostiile ți se vor părea mai grave decât sunt de fapt. Știind asta, ar trebui să le poți tempera pe toate.

– Leu:

Există riscul să ajungi la concluzii puternic eronate despre rolul și locul tău în familie și la muncă, din motive minore, care nu merită deloc atenția ta.

– Fecioară:

S-ar putea să bifezi câteva boacăne astăzi, mai ales în familie, din cauza tendinței de a exagera totul, de la cuvinte, la gesturi și fapte.

– Balanță:

Sunt posibile discuții aprinse cu cei din anturajul apropiat, dar și adevărate confruntări, dacă nu va dori nimeni să se calmeze și să fie mai îngăduitor.

– Scorpion:

Sunt șanse să se producă o adevărată explozie astăzi, mai ales în relațiile importante, pe fondul unor supărări acumulate, la care nu ai vrut să renunți.

– Săgetător:

S-ar putea să te confrunți cu mai multe contradicții decât te-ai fi așteptat și să decizi că e mai bine să sancționezi acele persoane.

– Capricorn:

Ai nevoie de armonie, de pace și de o orientare mai pașnică, în general, ca să îți poți recăpăta puterile și să îți restabilești sănătatea.

– Vărsător:

S-ar putea să fie o zi agitată, mai ales în familie și să simți nevoia să te amesteci ca să îi potolești pe unii dintre apropiați. Reacțiile lor te pot surprinde.

– Pești:

Poate fi o zi dominată de gălăgie și agitație în anturajul apropiat, dar nimic nu te poate obliga să fii și tu în aceeași stare, dacă nu vrei.