Fotbalistul lui Juventus nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre cel mai scump Rolex din lume. 442.100 de euro a plătit Cristiano Ronaldo pentru un model GMT-Master II, făcut din aur alb de 18 karate și acoperit cu diamante.

Ceasul a fost achiziționat recent de lusitan, iar partenera sa, Georgina Rodriguez, îl poartă adesea, potrivit presei din Italia care ”vânează” zilnic cuplul.

Ronaldo nu cheltuiește ”averi” doar pe ceasuri, ci și pe mașini. Chiar în pandemie, fotbalistul a dat 9,5 milioane de euro pentru o mașină Bugatti Centodieci, în ediție limitată.

Cristiano Ronaldo a ajuns la câștiguri totale de peste un miliard în toată cariera după ce, conform Forbes, pe parcursul anului 2019 a încasat 105 milioane de dolari. E pe locul doi într-un clasament al sportivilor, după Roger Federer.

Lusitanul a obținut doar din salariile de la Sporting, Manchester United, Real Madrid și Juventus peste 500 de milioane de dolari și a depășit bariera miliardului datorită contractelor de sponsorizare avute de-a lungul carierei.

Tiger Woods și Floyd Mayweather sunt singurii sportivi, cărora li s-a alăturat acum și Ronaldo, care au înregistrat câștiguri de peste un miliard de dolari în timpul carierei.