Iar întrebat de ce poliția nu a intervenit pentru a nu permite contramanifestanților să ajungă în fața Guvernului, în situația în care aceștia s-au adunat din timp pe strada 31 august și poliția, prezentă în număr mare în PMAN, ar fi putut opri contramanifestanții să vină peste oamenii prezenți la flashmobul împotriva scumpirilor, Cavcaliuc a spus că poliția a acționat „excelent”, dar și „poliție foarte multă nu există”.

„Da de ce dvs credeți că trebuia să intervenim? E viziunea dvs. Eu mă conduc de legislație. Foarte multă poliție nu există. Poliția a aplicat măsuri standard pentru a separa cele două tabere. Procedura prevede un anumit mod de intervenție și noi am făcut acest lucru excelent”, a mai spus Cavcaliuc.

Precizăm că la flashmobul organizat de Blocul ACUM în fața Guvernului, față de scumpirile recente la carburanți și cartofi, a fost organizată o contramanifestație la care sunt prezenți, în mare parte, adolescenți. Aceștia scandează lozinci extrem de vulgare. Mulți dintre ei nu se lasă filmați și își acoperă fața sau stau cu spatele în fața camerelor.

copii protestcopii protest
copii protestcopii protest
copii protestcopii protest