Willi Webber a acordat un interviu celor de la Motorsportotal, în care a făcut câteva dezvăluiri explozive. Fostul manager al lui Schumacher a explicat că Michael nu îşi dorea ca fiul său să îi calce pe urme. "Am fost de câteva ori pe circuit atunci când Michael l-a adus pe Mick să facă primii paşi în motorsport. Am avut impresia că se temea ca fiul său să ajungă pilot şi că încerca să îl convingă pe Mick în acest sens. Dacă ar fi reuşit, ar fi fost fericit", a declarat Webber. Visul septuplului campion mondial nu s-a îndeplinit, pentru că, la 20 de ani, Mick este pilot în Formula 2 şi a fost cooptat în Academia Ferrari.

Webber a povestit şi cum s-a încheiat relaţia sa cu Schumacher, acuzând-o pe Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher, că l-a ţinut departe de starul german după accidentul de ski suferit pe 29 decembrie 2013.

"Doamna Kehm a distrus complet relaţia noastră cu ajutorul presei, Schumacher nu a avut nici o implicare. Nu mi-am văzut niciodată elevul şi prietenul după acel accident. Am suferit ca un câine timp de trei luni după acel moment. Oamenii îmi spuneau <tu eşti cel care l-a descoperit, ce face Michael?>. Tot ce îmi doresc este ca el să îşi revină cât mai repede şi să îl mai îmbrăţişez o dată", a încheiat Willi Webber.