3 septembrie 2020: Moldova - Kosovo (ora 21:45)

6 septembrie 2020: Slovenia - Moldova (19:00)

10 octombrie 2020: Grecia - Moldova (21:45)

13 octombrie 2020: Moldova - Slovenia (21:45)

13 noiembrie 2020: Moldova - Grecia (21:45)

16 noiembrie 2020: Kosovo - Moldova (21:45)

Locul disputării partidelor va fi anunțat ulterior.

Selecționerul Engin Firat a comentat rezultatul tragerii la sorți: ”Consider că grupa noastră este cea mai puternică din Liga C. Totodată cred că este o bună oportunitate pentru noi toți. De fapt, despre asta am vorbit atunci când am venit la Națională. Am pierdut încrederea și respectul suporterilor din Moldova și din afara țării și noi încercăm să schimbăm situația. Liga Națiunilor este competiția, care ne poate ajuta să recâștigăm respectul suporterilor noștri.

Este foarte bine că vom avea adversari puternici și vom avea ocazia să furnizăm surprize! Dacă mă întrebați despre obiectivul echipei noastre în această campanie, acum nu am un răspuns la această întrebare. Mai avem timp până la startul Ligii Națiunilor și avem 4 meciuri amicale de jucat. Voi avea încă posibilitatea să verific jucători noi și să pregătesc echipa pentru turneu”, a conchis selecționerul.

Câștigătoarea grupei va promova în divizia superioară. Întrucât în Liga D sunt doar două grupe, echipele retrogradate din Liga C vor fi stabilite în urma unui play-out, în martie 2022.

Clasarea din Liga Națiunilor va influența și preliminariile Cupei Mondiale 2022. În acele calificări, cele 10 câștigătoare de grupe vor merge la turneul final, în timp ce primele două cel mai bine clasate naționale în Liga Națiunilor (în afara celor calificate direct) se vor alătura selecționatelor de pe locul (2 din calificări) într-un baraj de stabilire a ultimelor 3 locuri de Mondial.