Proprietarul comercializa băuturile alcoolice contrafăcute și de calitate dubioasă. Cumpărătorii se adunau în grupuri și adesea tulburau liniștea publică.

În urma descinderilor forțele de ordine au confiscat circa 30 de litri de alcool etilic, 10 litri de divin și 60 litri de vin spumant. Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

În acest context bărbatul riscă amendă în mărime de 13 000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice vor fi sesizate pentru luare de atitudine conform legislaţiei în vigoare.

Deconspirarea acestei afaceri a avut loc în timpul activităţilor proactive planificate la compartimentul prevenirea şi combaterea criminalităţii, consumul şi traficul de droguri, actele de huliganism, precum şi infracţiunile patrimoniale.

Astfel, poliţiştii au descins verificări în localurile de agrement, baruri, cafenele, cluburi şi magazine alimentare cu regim de activitate prelungit care au o pondere mai ridicată în comiterea delictelor.