Un bar din Paris a fost vandalizat, iar un magazin de pe Champs-Elysee a fost distrus de 30 de tineri care purtau măști de sky. Incidentele s-au existins rapid pe străzile din capitala Franței, acolo unde milioane de oameni au ieșit să sărbătorească triumful naționalei lui Deschamps.

Poliția franceză a intervenit cu tunuri de apă și gaze lacrimogene pentru a calma spiritele, iar tinerii au ripostat aruncând sticle și pietre în forțele de ordine. "Petrecerea ne-a fost stricată de niște huligani" a tunat primarul Parisului.

Incidente au fost și în alte orașe din Franța. La Lyon aproape 100 de tineri s-au ciocnit violent cu forțele de ordine, la Frouard un băiat de 3 ani și o fetiță de 6 ani au fost răniți de o motocicletă, iar la Marseille un autobuz a fost vandalizat.

Presa internațională anunță că doi suporteri francezi au murit în timp ce sărbătoreau victoria naționalei. La Annecy un bărbat în vârstă de 50 de ani a căzut într-un canal și a decedat pe loc, iar un altul s-a izbit cu mașina de un copac în timp ce se bucura după fluierul de final la meciului de la Moscova.