Malmö, Suedia

SuediaSuedia

Alege o plimbare în aerul curat din Malmö, un oraș plin de verdeață - inclusiv în Folkets Park, cel mai vechi parc public din lume. Nu uita de Konsthall, galeria de artă a orașului, cu o largă selecție de expoziții cu lucrări clasice și contemporane, una dintre cele mai mari instituții de acest tip din Europa, dar nici de podul Öresund, lung de 8 kilometri, parte a unui sistem de transport care leagă Suedia de Danemarca.

Napoli, Italia

NapoliNapoli

Este o destinație perfectă pentru amatorii de artă contemporană, dar și locul unde se găsește cea mai bună pizza și cele mai bune paste. Orașul nu este foarte căutat de turiști, dar ascunde comori istorice, precum trei castele, două palate regale și ruine. Merită vizitate și Muzeul Madre, Casamadre și Palatul Artelor.

Tallinn, Estonia

EstoniaEstonia

Capitala Estoniei are un centru vechi foarte bine conservat și inclus în patrimoniul UNESCO, cu străduțe cu piatră cubică și turnulețe ca din povești. În timpul verii, se pot face băi de soare la plaja Pirita. Adaugă berea gustoasă care se găsește în multele baruri din oraș, dar și preparate din gastronomia vechii școli scandinave.

San Sebastián, Spania

SpaniaSpania

Golful Biscay este un punct central al gastronomiei și include și plaje aurii înconjurate de munți verzi. În afară de tradiționalele tapas basce, turiștii pot alege txakoli - un vin spumant alb, cidru și o excepțională ofertă de fructe de mare. Pentru surfing este recomandată plaja Zurriola.

Salonic, Grecia

GreciaGrecia

Situat la Marea Egee, Salonic oferă peisaje frumoase, istorie și posibilități de a face cumpărături. Adaugă acestora preparate din bucătăria greacă și arome europene, în timp ce bei un cocteil și privești apusul.