Voi ați interceptat convorbirea dintre Andrei și Mama. Și ați trunchiat-o, ați falsificat-o, ați dat-o cum v-a convenit.

Voi nu sunteți oameni și nu aveți sentimente față de mamele voastre. Dacă ataci o mamă străină, înseamnă că nu-ți iubești propria Mamă.

Voi sunteți niște secături.

În realitate, Andrei a sunat-o pe Mama să vină la Chișinău pentru a se programa la o nouă operație la ochi, de data asta la o clinică privată. Și să-i facă bucuria să participe la lansarea sa. Am fost alături de Mama, știu cât de mult s-a bucurat când a vazut oameni frumoși alături de Andrei, o sală plină de colegi de-ai săi veniți să-l sprijine. Asta i-a dat sănătate și bucurie sufletească. Și ce n-o să vă spună el, o să vă spun eu. Când o suna pe Mama, era sub perfuzie. Olea, cum se aude, sau Olița, e numele medicului care-i administra medicamentele.

Voi nu sunteți oameni. Voi sunteți zbiri.

Voi ați publicat interceptarea chiar în ziua Înălțării Domnului, de Ispas. E mare păcat, dar nu doar atât. Voi ați publicat intercepția în ziua de naștere a tatălui nostru, Andrei Năstase, care ar fi împlinit 80 de ani, dar care a plecat dintre noi la doar 40 de ani.

Voi sunteți niște mârșăvenii.

Niște jeguri rătăcite în Univers.

Aceste alegeri nu costă nimic dacă de pe obrazul unei mame curge o lacrimă, o singură lacrimă.

Vă urăsc din tot sufletul.

Acum și mereu.

P.S. În aceste clipe Mama se află la Clinica oftalmologică pentru investigații, iar operația a fost programată pentru săptămâna viitoare.