„Colegii noștri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autoritățile raportează puțin peste 30 deja de luni de zile. Lanțul se strânge tot mai tare și mai tare, înțelegeți odată aceasta, oameni buni!”, accentuează Ala Nemerenco.

Fosta ministră informează despre încă un deces cauza de Covid-19 în rândul medicilor. Este vorba de Veronica Grosu, șefă de secție la AMT Centru.

„A plecat dintre noi și Veronica Grosu, un medic și Om cu literă mare, șefă de secție la AMT Centru. Atât de energică, pozitivă, veselă, întelegatoare, plină mereu de viață, săritoare la nevoie, competentă, muncitoare. Nu există cuvinte care ar putea reda ce simți când pleacă oamenii nu doar cunoscuți, dar colegii cu care ai muncit alături, prietenii, rudele. Voi, cei de sus, încă nu ați simțit aceasta?! Nu ați înmormântat încă pe nimeni?

Veronica nu trebuia să moară. Veronica a luptat atât de mult să trăiască. Sunt multe de spus aici. Drum lin spre cele veșnice, dragă Veronica... Și Dumnezeu să ne ierte pe noi că ai plecat. Atât de devreme”, a scris Ala Nemerenco.