Un talent enorm, Coman a ratat Mondialul din Rusia din cauza unei accidentări. La şase luni distanţă, el încă e chinuit de probleme medicale şi realizează cât de scurtă poate fi cariera unui jucător. Deşi ştie că poate demonstra multe în sportul rege, fotbalistul din Hexagon recunoaşte că nu va fi mental pregătit să treacă peste încă o operaţie. O eventuală nouă intervenţie chirurgicală nu va fi luată în calcul, preferând să se retragă.

"A fost un an foarte dificil. Când m-am accidentat, am crezut că e sfârşitul lumii pentru mine. Sper să nu mai trăiesc ceea ce am trăit. E suficient. Nu voi accepta o a treia operaţie. Poate că piciorul meu nu este făcut pentru acest nivel. Voi avea o altă viaţă, o viaţă în anonimat" a fost declaraţia neaşteptată a lui Coman pentru TF1.

Kingsley Coman e un veritabil talisman pentru formaţiile pe la care trece. La numai 21 de ani, atacantul francez a ajuns deja la şase titluri în palmares după ce Bayern Munchen şi-a asigurat al şaselea titlu consecutiv, la finalul sezonului trecut.

Junior al lui PSG, fotbalistul de bandă francez a cucerit titlul cu PSG în 2013 şi 2014 (când a jucat unul, respectiv două meciuri în campionat), cu Juventus în 2015 şi cu Bayern în 2016, 2017 şi 2018.

Coman a devenit astfel campion în fiecare sezon de când a devenit fotbalist profesionist.

După două sezoane în care a fost împrumutat de bavarezi de la Juventus, francezul a fost cumpărat definitiv în 2017 de campioana Germaniei, pentru 21 de milioane de euro.

Coman are şi 15 meciuri şi un gol pentru naţionala Franţei, pentru care a debutat în 2015.