„Posturile noastre de televiziune nu au nici o legătură, directă sau indirectă, cu nici una dintre companiile vehiculate de către deputatul Alexandru Slusari. Toate operațiunile companiei noastre sunt transparente, realizate doar cu respectarea legilor și normelor în vigoare, iar aceste lucruri pot fi verificate și dovedite oricând de către orice autoritate de control a statului”, se spune în declarație.

În opinia GMG, asocierea posturilor TV cu informații, de orice fel, privind utilizarea banilor din furtul miliardului, „fac parte din campania de dezinformare, manipulare și propagare de știri false, realizată de către politicieni ai puterii”.

Totodată, General Media Group susține că, de la schimbarea puterii, jurnaliștii de la cele două televiziuni „au simțit zilnic presiuni puternice în realizarea meseriei pe care o dețin, atât din partea politicienilor puterii, cât și din partea instituțiilor statului”.

Compania mai anunță că își rezervă dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care lansează acuzațiile privind utilizarea banilor din furtul miliardului.