În primul rând nu este mulţumit cu statutul său faţă de cel al lui Neymar. Brazilianul nu a ajutat prea mult clubul din capitala Franţei să-şi îndeplinească principalul obiectiv, câştigarea UCL, dar are un salariu colosal şi o influenţă imeansă. Chiar dacă ia în jur de 20 de milioane de euro pe an, Mbappe vrea cel puţin 30 de milioane, deşi nici aşa nu ar ajunge la cele aproape 37 de milioane de euro ale lui Neymar, conform celor de la Marca.

Dar ce pare să-şi dorească la fel de mult este o autoritate mai importantă ca reprezentant al francezilor de la echipă. În acest moment, influenţa lui Neymar este foarte mare, pe măsura celor 222 de milioane de euro pe care PSG le-a achitat pentru el Barcelonei. Atât presa franceză, cât şi cea spaniolă titrează că Mbappe nu are de gând să plece de la PSG, iar declaraţia a fost făcută pentru a atrage atenţia că lucrurile sunt foarte serioase.

Kylian Mbappe a fost desemnat jucătorul anului în Ligue 1 și la festivitatea de după eveniment a oferit o declarație care i-a făcut să tremure pe fanii campioanei PSG. A lăsat să se înțeleagă că nu exclude despărțirea de trupa de pe Parc des Princes.