„Bună dimineața, țara mea, buna dimineața domnule Procuror General Stoianoglo! Astăzi, citind un rechizitoriu, am aflat că mai am un dosar penal cu nr 2018040172, despre care habar nu am avut.

E al 12-lea la numar, nu e de glumit domnule Procuror General, e prea, prea. Chiar articolul INCEST? De data asta art 201 alin ( 1) lit b) Cod Penal. Ура товарищи!!! Da, apropo, ,,incest” subânțelege întreținerea relațiilor sexuale între rude apropiate. E tare articolul, nu?”, a scris Gheorghe Petic, pe pagina sa de Facebook.

GP//FacebookGP//Facebook

Amintim că pe data de 11 decembrie curent, Gheorghe Petic anunța că pe numele său a fost deschis încă un dosar penal, al 11-lea la număr.

Pe data de 20 martie curent, Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și șase luni de pușcărie, cu executarea pedepsei într-un penitenciar de timp semi-închis și trebuia să achite o amendă de 30.000 de lei.

Ulterior, pe data de 19 iulie, acesta a fost eliberat, iar pe data de 3 decembrie dosarul a fost trimis la rejudecare, ședința preliminară a fost amânată din motiv că actualul avocat a lui Petic a solicitat timp pentru a face cunoștință cu dosarul acestuia.

Gheorghe Petic, ofițer în rezervă, a făcut anterior mai multe dezvăluiri despre contrabanda cu țigări în care ar implicați mai mulți funcționari de rang înalt.

Petic a fost reținut pe data de 12 octombrie 2018, în centrul orașului Ungheni, fiind învinuit de viol. La rândul său, Petic a menționat de nenumărate ori că acest dosar este unul politic, făcut la comandă.