Poliția a fost alertată pe data de 19 februarie de o femeie de 65 de ani, precum că fiica ei a dispărut fără urmă. Ulterior, Poliției i s-a comunicat că femeia dispărută ar fi fost omorâtă și îngropată lângă iazul din localitate.

În urma informațiilor primite, Poliția a mers la fața locului și a depistat pe data de 5 martie cadavrul femeii, dar și al unui bărbat. Trupurile neînsuflețite ale victimelor aveau semne de moarte violentă, inclusiv plăgi de cuțit în regiunea spatelui și toracelui.

Șeful IP Ialoveni, Pavel Damaschin, a declarat pentru Jurnal.md că în urma cercetărilor s-a stabilit că victimile ar fi fost omorâte de concubinul femeii din cauza geloziei și a consumul excesiv de alcool.

Pe data de 4 martie, în apropierea unei încăperi de pe malul lacului, a fost solicitat intervenția unei ambulanțe pentru a acorda ajutor unui bărbat de 35 de ani, care ar fi suferit un stop cardiac. Ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul bărbatului, care se presupune că ar fi autorul dublului omor.

Totodată, în urma informațiilor acumulate de oamenii legii, se presupune că concubinul femeii ar fi recurs la un asemenea gest, deoarece femeia obișnuia să-l înșele cu bărbatul de 41 de ani.

Cadavrele depistate urmează a fi supuse expertizei medico-legale. Poliția a pornit un dosar penal, iar cazul este investigat.