Cristiano Ronaldo a oferit faza serii, când a făcut întreaga sală să râdă, inclusiv pe rivalul său. Starul portughez a spus că speră să ia cina în viitor cu Messi.

„Am împărţit aceeaşi scenă timp de atâţia ani, nu e uşor pentru noi să nu mai jucăm în aceeaşi ligă. Avem o relaţie bună, încă nu am luat cina împreună, dar urmează. În tot acest timp ne-am împins unul pe celălalt, e frumos să facem parte din istoria fotbalului. Sper să fim aici şi anul viitor, şi peste doi ani. Încă arăt bine pentru vârsta mea", a afirmat Ronaldo, râzând, în aplauzele asistenței.

Messi și Ronaldo, întrecuți de Van Dijk

Virgil van Dijk, fundaşul lui Liverpool, a fost desemnat de UEFA cel mai bun fotbalist al sezonului trecut din UEFA Champions League.

Van Dijk, ce obţine în premieră această distincţie, a fost preferat marilor vedete ale fotbalului, Cristiano Ronaldo (Juventus) şi Lionel Messi (FC Barcelona). Van Dijk, primul fundaş ce intră în posesia acestui trofeu, a ajutat-o pe Liverpool să câştige Liga Campionilor, după o finală cu Tottenham Hotspur (2-0).

Anterior, van Dijk fusese ales cel mai bun fundaş din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Van Dijk are 28 de ani şi joacă din ianuarie 2018 la Liverpool.