Găsiţi mai jos cele zece destinaţii turistice pentru anul 2020:

Butan - pentru sustenabilitate. Este singura ţară din lume cu emisii negative de dioxid de arbon, iar regatul are în plan să devină prima naţie complet organică până în 2020.

ButanButan

Marea Britanie - pentru peisajele superbe, tradiţionalul peşte cu cartofi prăjiţi, viaţa marină abundentă, fosilele din stâncile vechi, castele de nisip, delfini şi alte activităţi oferte de coastele regatului.

AngliaAnglia

Macedonia de Nord - pentru celebra sa gastronomie, tradiţiile vechi, natură, lacul Ohrid inclus în patromoniul mondial UNESCO şi recent lansatul High Scardus Trail, un traseu de plimbare de 495 de kilometri pe cele mai dramatice piscuri ale sale.

MacedoniaMacedonia

Aruba - este un centru de testare pentru soluţiile de energie regenerabilă propuse de alte ţări şi vrea să interzică obiectele din plastic de unică folosinţă şi ecranele solare care distrug recifele până în 2020.

ArubaAruba

Eswatini (fosta Swaziland) - un aeroport nou, infrastructură îmbunătăţită, parcuri, capitala sunt aspecte avute în vedere pentru a creşte numărul turiştilor.

EswatiniEswatini

Costa Rica - pentru biodiversitatea vastă, cu leneşii ascunşi în copaci, broaştele otrăvitoare şi balenele din Pacific. Fraza "pura vida" (viaţă pură) este mai mult decât o zicală, este un stil de viaţă.

Costa RicaCosta Rica

Olanda - Amsterdam este celebru, dar această ţară merită vizitată pentru reţeaua de trenuri excelentă cu care poţi explora oraşe uimitoare. Sunt potrivite pentru vizite lunile aprilie şi mai, când sunt sărbătorite Ziua Regelui, Ziua Eliberării şi când are loc ediţia de anul viitor a concursului Eurovision.

AmsterdamAmsterdam

Liberia - pentru plaje idilice, staţiunile pentru surferi, precum Robertsport, Parcul Naţional Sapo, unde ai şansa să dai peste cimpanzei, elefanţi şi hipopotami pitici.

LiberiaLiberia

Maroc - pentru cultura veche, posibilităţile de cazare sustenabile şi restaurantele cu produse de sezon, dar şi pentru centrele wellness care îmbină yoga cu surfing-ul.

MarocMaroc

Uruguay - pentru coasta de 660 de kilometri cu Río de la Plata şi Oceanul Atlantic, o industrie a vinului înfloritoare, ape termale, această ţară are câte ceva pentru fiecare.

UruguayUruguay