1. San Antonio, Texas, Statele Unite ale Americii

San AntonioSan Antonio

În San Antonio pot fi vizitate o serie de importante situri istorice care ar trebui văzute măcar odată în viaţă. Printre acestea se numără şi Catedrala San Fernando, care se mândreşte cu spectacole de lumini organizate în fiecare noapte şi pe care oricine le poate viziona pe gratis.

2. Puebla, Mexic

PuebloPueblo

Acest oraş mexican face parte din patrimoniul UNESCO din motive evidente. Pe lângă atmosfera liniştită care caracterizează locaţia, orice turist va putea explora centrul istoric bogat în biserici impresionante şi se va putea bucura de bucătăria mexicană.

3. Provincia Laguna, Filipine

LagunaLaguna

Provincia Laguna este o destinaţie mai puţin cunoscută, cu toate acestea izvoarele termale împreună cu San Pablo – Oraşul celor şapte lacuri, au pus această regiune pe harta celor mai fantastice destinaţii pentru 2019. În plus, aici se pot închiria maşini sau se poate recurge la transportul public pentru mai puţin de 10 dolari.

4. Armenia

ArmeniaArmenia

Situată în Munţii Caucaz, Armenia a rămas o destinaţie fantastică datorită bucătăriei locale, istoriei şi peisajelor montane pe care le oferă. Yerevan, capitala ţării, este un oraş plin de viaţă care abundă în muzee şi restaurante unde turistul e invitat să deguste vinurile pregătite cu atenţie de maeştrii armeni.

5. Zanzibar

ZanzibarZanzibar

Oamenii din Zanzibar sunt cunoscuţi pentru faptul că sunt foarte prietenoşi şi pentru că ştiu cum să se distreze. Cele mai ieftine pensiuni se pot găsi în Stone Town, situate lângă Oceanul Indian, fiind totodată şi locul unde sunt concentrate majoritatea restaurantelor şi unde petrecerile se ţin lanţ.