Ministrul Sportului din "Cizmă", Vicenzo Spatafora, l-a atacat pe Ronaldo şi a spus că există unele staruri care se cred deasupra tuturor.

Ronaldo s-a întors în Italia cu un avion privat, chiar dacă era infectat cu COVID-19. ”Sunt unele vedete care se cred deasupra tuturor. Când s-a dus la echipa naţională nu a respectat regulile, de aceea a fost deschisă o anchetă la procuratura din Torino şi va urma şi o investigaţie pe linie sportivă.

Cei ca el trebuie să fie un exemplu. Nu mă interesează deloc faptul că l-am supărat pe preşedintele lui Juventus. Agnelli să-şi vadă de clubul lui şi de fotbal", a fost declaraţia demnitarului din guvernul italian.

CR7 a declarat că ministrul sportului, Vincenzo Spadafora, spune minciuni cu privire la ”încălcarea protocolului” şi a postat un videoclip pe Instagram unde a insistat că respectă toate regulile.

”Nu am încălcat protocolul, aşa cum s-a spus: este o minciună! M-am întors din Portugalia pentru că eu şi echipa mea ne-am asigurat să respectăm toate procedurile. M-am întors în Italia cu o ambulanţă aeriană şi nu am avut contact cu nimeni, nici măcar la Torino”, a fost mesajul pe care Ronaldo l-a postat într-un video pe Instagram.