Italienii scriu că Neymar are o relație secretă cu modelul brazilian Izabel Goulart (35 de ani), care formează un cuplu cu Trapp încă din 2015. Acum un an, Goulart posta pe contul ei de Instagram că a zis ”da” cererii în căsătorie de la ex-goalkeeper-ul lui PSG.

Idila interzisă ar fi început în urmă cu câteva luni, de la startul pandemiei de coronavirus. Neymar și Izabel Goulart ar fi fost văzuți împreună în St. Louis, iar toate zvonurile sunt alimentate de faptul că modelul brazilian și portarul german nu au petrecut împreună carantina.

”Telenovela” este și mai complexă. Bruna Marquezin, iubita oficială a lui Neymar, este bună prietenă cu Izabel Goulart, după cum scrie presa din Italia.

Ca să risipească ”bârfele”, brazilianca a postat recent un clip pe Instagram, unde este urmărită de peste 4,6 milioane de oameni. În filmuleț, Goulart și Trapp petrec în insula Mykonos, cu ocazia aniversării de 30 de ani a portarului.

”Mulțumesc, iubito, pentru aceste momente minunate. Te iubesc”, i-a comentat Kevin Trapp. ”Ești minunată”, i-a scris Bruna Marquezin, făcându-i pe jurnaliștii italieni să se întrebe: ”Negare fără echivoc sau doar o acoperire?”.

Izabel Goulart este un model cunoscut, pozând de-a lungul anilor pentru Victoria's Secret, Armani sau revista Sports Illustrated.