Compania a emis un comunicat de presă în care susține că pe Aeroportul Chișinău „nu au existat vreodată treceri speciale”.

„Pentru toții pasagerii, fără excepție, care zboară prin Aeroportul Chișinău există doar trecerile, asigurate de controlul actelor de identitate și cel vamal, cu respectarea tuturor normelor legale și de securitate, privind traversarea frontierei de stat. Prin urmare, oricare alte treceri „speciale” nu au existat vreodată și nu vor exista. Ținând cont de riscurile ce țin de securitatea aeroportuară, rugăm mult funcționarii publici, politicienii și alți reprezentanți ai instituțiilor de stat să se abțină de la astfel de declarații nefondate și lipsite de dovezi”, se spune în comunicat.

Precizăm că potrivit informațiilor lansate de președintele Igor Dodon, Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc ar fi beneficiat în ultimii ani de o oportunitate nemaivăzută - aveau intrări separate la aeroport pe unde mergeau cu mașina direct până la trapa avionului, fără niciun fel de control al pașapoartelor sau bagajului.