Marți seară, norvegianul născut la Leeds, în Anglia, a bifat iar o ”dublă”, oferind practic victoria echipei sale în manșa tur din optimile Ligii Campionilor contra celor de la PSG, scor 2-1. La finalul meciului, de pe ”Signal Iduna Park”, în fața a 66.099 de spectatori, Haaland a vorbit superb despre idolul său, Cristiano Ronaldo.

"Mi-ar plăcea să-l cunosc și să-i spun că sunt fotbalist datorită lui! Pentru mine, el a fost întotdeauna un model”, a spus tânărul golgheter, care a fost surprins recent, la un antrenament de-al Borussiei, imitând celebrul salut de după gol al starului portughez, aflat acum în curtea lui Juventus.

Haaland a marcat deja 11 goluri în șapte partide pentru Borussia Dortmund. Numerele sunt impresionante, dar Haaland crede că se poate descurca „mult mai bine”.

Haaland a fost vedeta serii de Champions League de la Dortmund. Tânărul norvegian este conștient de valoarea pe care o are, dar pare că este și cu picioarele pe pământ.

"Ştiu că sunt bun, dar mai am de progresat! Dar aţi văzut ce am reuşit azi, sper să ajut echipa să ajungă cât mai departe în UEFA Champions League. Voi munci mai mult şi vom reuşi.

La goluri nu mă gândesc prea mult ce trebuie să fac, mă las în voia jocului, vreau să savurez orice moment. Acestea sunt seri pentru care m-am apucat de fotbal, e fantastic!

E păcat că am primit gol, era mai bine să câştigăm la zero," a spus după meci Erling Haaland.