Salariile celor de la prima echipă a madrilenilor se ridică la 280,7 milioane de euro. În total, Real Madrid are 811 angajaţi, care costă clubul 430,7 milioane de euro.

Suma reprezintă doar 57 % din cele 751 de milioane de euro, la cât se ridică veniturile madrilenilor într-un an. În această situaţie, As a calculat că, şi dacă Real Madrid i-ar plăti 70 de milioane de euro brut pe an lui Neymar, ar ajunge la aproximativ 500 de milioane de euro fond de salarii, adică 66 % din veniturile clubului.

Neymar câştigă în prezent la PSG 37 de milioane de euro net pe an (70 de milioane brut), iar Kylian Mbappe 11,5 milioane net (22 brut).

Neymar a fost cumpărat de PSG de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, iar Mbappe de PSG de la Monaco în schimbul a 180 de milioane de euro.

Real Madrid a scăpat anul trecut de salariul lui Cristiano Ronaldo (21,5 milioane de euro net), bani care ar fi fost redistribuiţi pe salariul lui Courtois şi reînnoirile contractelor lui Kroos şi Modric.

Gareth Bale, care câştigă 14,5 milioane de euro net pe an, este aşteptat să plece de la Real Madrid, iar salariul său ar putea fi preluat de starul belgian al lui Chelsea, Eden Hazard.