Mbappe n-ar vrea să semneze o nouă înţelegere, acum sau în anii viitori, indiferent de salariul care i-ar fi oferit de campioana Franţei. Noul director sportiv al celor de la PSG, brazilianul Leonardo, a făcut o serie de declarații care ar putea declanșa un nou cutremur la Paris, după situația tensionată cu Neymar.

"Nu pot promite că Mbappe își va prelungi contractul", a spus Leonardo pentru "Le Parisien", care a continuat: "Mbappe este aici. Este un om important pentru club. A revenit la antrenamente și are o atitudine pozitivă".

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, l-a declarat în mai multe rânduri netransferabil pe Mbappe, pe care Real Madrid visează să-l aducă. Kylian Mbappe este al doilea cel mai scump fotbalist din istorie: a fost achiziţionat de PSG în 2017, de la Monaco, pentru 180 de milioane de euro.

La cei 20 de ani ai săi, Kylian Mbappe are în palmares deja cinci trofee: două titluri în Ligue 1, o Cupă a Franței, o Cupă a Ligii Franței și o Cupă Mondială cu naționala Franței.