Fabinho şi Mohamed Salah sunt printre fotbaliştii din lotul lui Jurgen Klopp urmăriţi de atacantul în vârstă de 20 de ani, care îl are pe listă şi pe fostul căpitan al trupei de pe Anfield, Steven Gerrard, în prezent manager la Rangers.

Şi alte două ţinte ale lui Liverpool, Memphis Depay şi Nabil Fekir, sunt urmăriţi de Mbappe, un motiv în plus pentru fanii campioanei Europei de a visa la un transfer-surpriză al atacantului lui PSG.

Kylian Mbappe este al doilea în topul celor mai scumpi fotbalişti din istorie, după ce Paris Saint Germain l-a cumpărat de la Monaco pentru 180 de milioane de euro.

Mbappe a fost golgheterul lui PSG în ultimul sezon, cu 39 de goluri în 43 de meciuri, în toate competiţiile. "Internaţionalul" francez are de la sosirea pe Parc des Princes 87 de partide şi 60 de goluri.

Liverpool a cucerit Liga Campionilor după ce a învins-o cu 2-0 pe Tottenham, în finală, însă a încheiat campionatul pe locul 2, în spatele lui Manchester City.

PSG a câştigat un nou titlu, însă a dezamăgit din nou în Liga Campionilor, unde a fost eliminată din optimile de finală de Manchester United.