Acesta a primit indicații clare de a se antrena la o altă locație din Manchester din motive de siguranță, scriu englezii de la Mirror. Lotul lui Manchester United a plecat într-un cantonament în Spania, la Marbella, iar Ighalo nu a făcut deplasarea cu echipa.

Antrenorul lui Manchester United și-a motivat alegerea de a-l lăsa pe Ighalo la în Anglia.

”Odion va sta în Manchester pentru că, de când s-a întors din China, de 14 zile, veștile despre virus ne fac să nu fim siguri dacă îi va fi permis să se întoarcă în Anglia în caz că părăsește țara. Deci va sta aici și va lucra cu un antrenor personal, cu un program individual. E un plus”, a spus Solskjaer, citat de Give Me Sport.

Virusul mortal a avut focarul în oraşul chinez Wuhan şi până acum au fost identificate peste 60.000 de cazuri. Duminică dimineață, bilanțul total al deceselor ajuns la cel puțin 813, după ce oficialii din provincia Hubei au anunțat că încă 81 de oameni au murit în ultimele 24 de ore. Acestora li se adaugă încă 8 morți înregistrați în celelalte provincii. Asta înseamnă că numărul deceselor înregistrate până acum în epidemia cauzată de noul virus din China l-a depășit deja pe cel al epidemiei de SARS din 2002-2003.