Supercampioana Spaniei ar putea rămâne fără antrenor. Zinedine Zidane (47 de ani) se gândeşte să plece de la Real Madrid, nemulţumit fiind de preşedintele Florentino Perez. Soccerlink.fr scrie că "Zizou" e supărat că Perez a tot încercat să-l aducă pe Jose Mourinho (57 de ani) atunci când jocul trupei de pe "Bernabeu" nu mergea nici sub bagheta francezului.

Sursa citată scrie că supărarea lui Zidane vine din cauza faptului că omul cu banii de la Real Madrid a vrut să scape de el şi nu a avut încredere că poate redresa echipa, vrând să-l aducă pe Jose Mourinho.

Un alt motiv ar fi Paul Pogba, pe care Zidane şi-l doreşte încă din vară, însă preşedintele nu a făcut nicio mişcare în acest sens. Aceşti factori ar putea duce la încă o ruptură între Real Madrid şi Zinedine Zidane.

Zidane e la al doilea mandat la Real Madrid. Pe primul l-a început în ianuarie 2016 şi l-a încheiat triumfător la sfârşitul lui mai 2018, după ce a câştigat un titlul de campion, două Supercupe ale Spaniei, două Supercupe ale Europei, două Mondiale ale cluburilor şi trei Ligi ale Campionilor consecutiv.

Al doilea mandat al lui Zidane a început în martie 2019, iar contractul său cu madrilenii expiră în 2022.